Prémium 76 AD

Prémium 76 AD
x 1

Leírás

Kömmerling Ablak

Profi Kömmerling ablakok és Kömmerling ajtók közvetlenül Önnek! - Berettyó Ablak Kft. Viszonteladó partnerek jelentkezését várjuk!

KÖMMERLING Prémium 76 AD

Ez a név csakis a minőséget és a rengeteg extrával rendelkező nyílászárót takarja. A Prémium 76 AD rendszer öt darab légkamrás profilrendszerével Magyarország éghajlati viszonyainak megfelelően a legoptimálisabb választásnak bizonyul, melyben csalódni nem lehet. Az igen stabil, masszív felépítésének köszönhetően igazán kimagasló működést garantál. A három réteggel rendelkező hőszigetelt üvegezéssel egyértelműen kiemelkedő energiamegtakarítást érhet el a nyílászáró tulajdonosa. Ez a profi rendszer különböző egyedi módon kialakított árnyékolástechnikai elemekkel, mint például a redőny vagy épp a rovarháló, tökéletesen egybe építhető. A remek  rendszer egy igazán elterjedt nyílászáró családhoz tartozik, ugyanis a könnyű tervezhetőségének és az ideális megoldásainak köszönhetően exkluzív módon alkalmazkodik az egyedi igényekhez is.

termekek-ablak-Premium-76-AD-5kamra

Premium-ablakrendszerek

Kinek ajánljuk?

Ez az egyedülállóan minőségi rendszer főként lakásfelújítóknak, első ház építőknek, panellakások felújításához, kertes házakba, hétvégi nyaralóba, kivitelezőknek projektekhez, közintézményekbe, hotelekbe, szállodákba ajánljuk. Ezeken a helyeken igazán remekül épülnek egybe a környezettel, egy speciális esztétikai imázs kialakítva, mely az energiamegtakarítást is szolgálni tudja. Kétségtelen, hogy ez egy roppant modern és csúcstechnológiás megoldás. Bárhol profi megoldásokat garantál, ahol a költségkalkuláció szigorúan tervezett.  A Prémium 76 AD rendszer teljes mértékben színvonalas módon vegyíti az igények kielégítését és a kevés anyagi ráfordítást. Ezáltal az anyagiakban is be tud segíteni hosszú távon.

Mihez ajánljuk?

Ezt a kimagasló teljesítmény nyújtó rendszert leginkább egy és két szárnyú kivitelben konyhákba, szobákba, nappalikba tökéletes megoldás, emellett pedig egy erkély beépítését tekintve is pazar végeredményt jelent. A mellékhelyiségre szellőztető ablakok egyaránt gyárthatók különböző nyitásmódokban is. Egybeépíthető toló-bukó szerkezetekkel és fix ablakokkal a három szárnyú megoldás is egyszerűen megvalósítható. A nyílászárók egymáshoz kapcsolhatók, sorolhatók, és a tartozékként biztosított párkányokkal is könnyedén felszerelhetőek.

Válasszon ablaktípust

Szinmintak

Ajánlatkérés

[{"field": "name","validators": [{"type":"StringLength","min":"3","max":"255","messages":{"hu":"A n\u00e9vnek minimum 3 \u00e9s maximum 255 karakternek kell lennie!!","en":"The name must be between 3 and 255 characters long!","de":"Der Name muss zwischen 3 und 255 Zeichen lang sein.","fr":"le nom doit \u00eatre compos\u00e9 de 3 \u00e0 255 caract\u00e8res"}},{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck adja meg nev\u00e9t.","en":"Please enter your name.","de":"Bitte geben Sie Ihren Namen ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet \u00e9crivez votre nom"}},]},{"field": "email","validators": [{"type":"EmailAddress","messages":{"hu":"K\u00e9rk\u00fck val\u00f3s email c\u00edmet adjon meg.","en":"Please enter a valid email address.","de":"Bitte geben Sie Ihre echte E-Mail-Adresse ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet laissez une adresse email existante."}},{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck adja meg email c\u00edm\u00e9t.","en":"Please enter your email address.","de":"Bitte geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet entrer votre adresse email."}},{"type":"StringLength","min":"0","max":"255","messages":{"hu":"Az email c\u00edm maximum 255 karakter lehet!","en":"The email address must be or less than 255 characters long.","de":"Die E-Mail-Adresse kann bis zu 255 Zeichen lang sein.","fr":"l'adresse e-mail peut contenir jusqu'\u00e0 255 caract\u00e8res"}},]},{"field": "phone","validators": [{"type":"Regexp","regexp":"\\+36 [0-9]{2} [0-9]{3} [0-9]{3,4}","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck helyesen adja meg telefonsz\u00e1m\u00e1t!","en":"K\u00e9rj\u00fck helyesen adja meg telefonsz\u00e1m\u00e1t!","de":"K\u00e9rj\u00fck helyesen adja meg telefonsz\u00e1m\u00e1t!","fr":"K\u00e9rj\u00fck helyesen adja meg telefonsz\u00e1m\u00e1t!"}},]},{"field": "message","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck \u00edrjon valamit az \u00fczenethez.","en":"Please write something for us.","de":"Bitte geben Sie eine Nachricht ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet \u00e9crivez votre message"}},]},]
[]
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!